Bağış Yap

 

Bu sene 21. Yaz Bilim Okuluna
20-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında
Adana, Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan,
Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bitlis, Bolu, Çankırı, Çorum,
Düzce, Giresun, Hatay, Iğdır, Isparta, İzmir,
Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Konya,
Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Muş, Niğde,
Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Zonguldak
illerinden 80 ortaokul ve 20 lise olmak üzere 100 öğrenci, 40 öğretmen ve 30 gönüllünün
katılması için her türlü hazırlık yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yaz Bilim Okulunda misafirlerimizin favorisi Gıda Mühendisliği… Nedeni kendi çikolatalarını yapmaları değil, Gıda Mühendisliği deneylerini 5 istasyonda görüyorlar, hem organizasyona, hem deneylere hem de deneyleri yapan asistanlara hayran kalıyorlar… Fen Lisesinden gelen bir öğrenci, “Biz Gıda Mühendisliğinde nasıl yemek yapılıyor nelere dikkat edilmesi gerekir, bunlar öğretilir sanıyordum; o kadar heyecanlı araştırmalar vardı ki, Gıda Mühendisliği tercihim olabilir…” demişti

 

Bir hafta ODTÜ yurtlarında konaklayacak,
sabah 8:40, akşam 21:30 arası sıkı bir programla etkinliklere katılacak
ve müzeleri ziyaret edecek olan
misafirlerimiz için desteklerinizi bekliyoruz.
Bir öğrenci için masrafın 12.000 TL civarında olması bekleniyor.
(Yol, yemek, giyim, konaklama, ulaşım, hediyeler vb)

Bağış Yap