Değerli Hocalarım, Arkadaşlarım, İLKYAR’ın Sevgili Destekçileri,

Hepinize Merhaba,

Boğaziçi İLKYAR topluluğu olarak 6 Kasım Pazar günü N Kolay İstanbul Maratonu’nda İLKYAR adına köy çocukları için koşacağız.

Siz de bu adımları kitaba dönüştürmek ister misiniz?

Türkiye’nin geleceği için bu çocukların gelişimine siz de destek olmak isterseniz, aşağıdaki İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) hesabına bağışta bulunabilirsiniz.

Kredi Kartı İle Bağış
Diğer Bağış Kanalları

2021’de 20. Vehbi Koç Ödülü’ne de layık görülen İLKYAR, köy çocuklarına fırsat eşitliği sağlamak amacıyla 1978’den beri projeler düzenliyor, kütüphaneler kuruyor ve imkan verildiğinde bu çocukların içinden çok büyük dâhiler çıkacağına inanıyor. Hiçbir politik, ideolojik amaç gütmeden üniversite öğrencisi olan gönüllüler ve akademisyenler eşliğinde köy okullarını ve yatılı bölge okullarını ziyaret ediyor, çocuklara ve öğretmenlere motivasyon sağlamayı amaç ediniyor.

İLKYAR hakkında detaylı bilgiye ilkyar.org.tr den ulaşabilirsiniz.

İLKYAR gönüllüleri olarak koşudaki hedefimiz sizlerin de desteği ile 50 tane köy okuluna kütüphane hediye edebilmek. Atacağımız her adımın çocuklara kitap olarak gideceğini düşünmek “Bitiş” çizgisini

görmek için bizi cesaretlendiriyor olacak.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Not: Açıklama kısmına ‘’İstanbul Maratonu Boun’’ yazabilir veya ekteki tablodan koşucu arkadaşlarımız adına bağış da bulunabilirsiniz.